Arriba «Quarta Revolució Industrial»

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

La Introducció

“Som a les portes de la quarta revolució industrial”. Fa tot just una setmana els millors especialistes del món es reunien a Davos (Suissa) al Fòrum Econòmic Mundial que es celebra cada any amb aquesta població.

Molta de la gent que he anat parlant aquests dies m’ha dit que solament coneixia una revolució industrial. Doncs vivim a la tercera i, aviat arribarà la quarta, tant important, que transformarà una altra vegada el món (influirà intensament sobre les persones, als negocis i als governs del món, tant que ens transformarà).

Quines revolucions industrials hem viscut? La primera (1784) amb l’aigua i el vapor; la segona (1870) amb la electricitat; la tercera (1969), a la que ens trobem, la electrònica; la quarta (2017-2019) serà amb la indústria intel·ligent.

Hi ha tres raons principals que ens i porten; la primera, la velocitat dels avenços que s’estan produint; la segona, la interrupció a totes les indústries del món; la tercera, la transformació dels sistema de producció. Gestió i governança basat en l’amplitud i profunditat dels canvis que origina. Ens afectarà d’una manera integrada i integral.

Podem fugir i dir “jo no ho veuré”, creieu-me, ho veurem i ens transformarà. Aturem-nos per un moment i mirem enrere, tots just vuit anys enrere, ha canviat la nostra manera de pensar, d’educar, d’actuar, de relacionar-nos i de compartir. Deixem de mirar al futur, tenim treball per a adaptar-nos a un present accelerat.

About Post Author

Alex Moga

La tecnología y su aplicación explicada para las personas y el liderazgo. Caminando hacia el METAVERSO
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *