Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
aranesisme
Bitcoin
Blockchain
Ciberseguridad
Climate Change
Cooperación Global
Criptomonedas
Cuarta revolucion industrial
Datos abiertos
Ética
Gobierno Abierto
Individualizacion
Inteligencia Artificial
Metaverso
Open Education
opinión
Pensamiento
Regulación
Transformación Digital
Val d'Aran
Videos
Vielha

Camins que deixem, Camins que obrim!

L’any 2007 vaig ser escollit Secretari General de CDA-PNA(Convergència Democràtica Aranesa – Partit Nacionalista Aranès). Al pròxim mes de maig celebrarem el tercer Congrés Nacional del partit i ha arribat el moment de deixar aquest increïble camí per obrir-ne d’altres. No és un pas enrere, és un pas endavant en el projecte propi i personal. Han estat deu anys que m’han donat meravelloses oportunitats de treballar pel meu poble i pel meu País des del partit. He tingut el plaer de fer política. He conegut gent, he fet amics i amigues i he tingut l’honor de deixar feina feta i positiva avui. Encara ho serà més amb perspectiva temporal. És el moment d’obrir nous camins, és el moment de fer un pas endavant.

Com a balanç del treball realitzat hem quedo amb l’apertura del partit, la renovació iniciada l’any 2007, la creació d’una estructura organitzativa i el sanejament complet del partit. Avui podem dir que CDA-PNA no té cap deute amb els bancs. Hem incrementat la militància i el nombre de simpatitzants i hem desenvolupat el concepte “aranesisme modern” amb publicacions i espais d’opinió en obert perquè tothom pogués conèixer de primera mà en què es fonamenta l’existència d’aquesta organització.

Alhora, també resta dissenyada la fase final de treball per a la creació d’un nou espai polític que sigui capaç de copsar el neguit i les mancances de la gent d’avui i els desafiaments futurs que tenim com a societat i com a persones. La materialització d’aquesta fase serà dirigida per altres persones amb una capacitat sobrada per a fer-ho realitat, n’estic plenament convençut. Al cap i a la fi, la vida d’una persona es mesura en anys, la vida d’un País en mil·lennis.

No tingueu cap dubte que continuaré treballant, des d’altres esferes, per allò que he defensat i defenso. Continuaré fent les meves aportacions, no en tingueu cap dubte. A curt termini les continuaré fent com a regidor de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran i Assessor de la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge en les matèries relacionades amb l’Aran i quan aquestes finalitzin des d’altres espais socials. El meu compromís continua intacte i així perdurarà. Camins que deixem, camins que obrim!

Alex Moga

La tecnología y su aplicación explicada para las personas y el liderazgo. Caminando hacia el METAVERSO

Deja un comentario

Volver arriba
A %d blogueros les gusta esto:
Ir a la barra de herramientas