Etiqueta: convergencia aranesa

Aran, objectiu: destinacion europea de ciclisme e mobilitat sostenible

ÀLEX MOGA, PORTAVEU DE CDA A L’AJUNTAMENT DE VIELHA E MIJARAN ACONSEGUEIX QUE L’AJUNTAMENT DE VIELHA E MIJARAN COMENCI A TREBALLAR PER  INCORPORAR LA CAPITAL AL PROJECTE “EUROVELO” EUROPEU I AIXÍ POSICIONAR VIELHA COM A DESTINACIÓ EUROPEA DE CICLISME I MOBILITAT SOSTENIBLE.

Al Ple de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran celebrat en el dia d’avui, una Moció de CDA ha estat aprovada per unanimitat i ha declarat l’interès de la institució per participar al projecte europeu “Eurovelo”. L’objectiu de la Moció és que Vielha pugui ser destinació d’un ramal de la Ruta 8 (Mediterranean Route) del citat projecte.

El projecte “Eurovelo” és un projecte liderat per la Federació Europea de Ciclistes i cofinançat per la Unió Europea que té com a objectiu conectar totes les ciutats europees en 15 rutes ciclistes i per una altra banda fomentar el transport sostenible i la pràctica de l’esport com a objectiu de salut.

La citada Ruta 8 té un traçat de 5.888 quilòmetres, travessa 11 estats europeus i el conforma 23 destinacions declarats patrimoni mundial per la UNESCO.

La Moció que ha presentat CDA té com a objectiu, segons el Secretari General i portaveu de CDA a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran “posicionar Vielha i Aran com a destinació esportiva i ciclista a escala europea. Així mateix, fomentar la pràctica del ciclisme i de la mobilitat sostenible”.

Cal recordar que el Conselh Generau d’Aran porta molts anys treballant en aquesta línia estratètica de posicionament turístic.

#JeSuisBruxelles

Nous sommes démocrates. Pour la paix et harmonie. Non au terrorisme. 

Àlex Moga i Vidal

Convergéncia Aranesa daurís pòrtes, tu as era paraula!

Convergéncia Aranesa (CDA-PNA) da era paraula ara ciutadania entà renauir-se e, se cau, refondar-se. Eth pròplèu 14 de març entàs 19,00 ores totes aqueres persones qu’ac desiren pòden assistir ara I Jornada de Debat e Reflexion en que se vò parlar de tot (ena sedença de CDA-PNA). Pendent aguest 2016, CDA-PNA a de celebrar eth sòn IIIau Congrès Nacionau e le vò celebrar entà tornar a èster eth partit centrau d’Aran. Era jornada a ua prevision de durada de dues ores, dubèrta a tota era ciutadania qu’age bèra inquietud, idia, sugeréncia o prepausa. Aguesta serà era prumèra d’un CIcle de Jornades que, ara comencen e que finalitzaràn tamb es documents finaus que s’apròven en IIIau Congrès de CDA-PNA.

  • Regeneracion politica
  • Democràcia Intèrna
  • Equilibri territoriau
  • Era transparéncia
  • organitzacion intèrna
  • Etica e exemplaritat

Aguesti àmbits e d’auti se sotmeteràn ara consideracion deth debat, dera reflexion e dera participacion dera gent. De tot s’a de parlar e tot ei revisable. CDA-PNA daurís es pòrtes, tu as era paraula!!!