“XXII”, Ciència i Tecnologia de les Terres de LLeida

El passat 15 de febrer, va veure la llum el primer número d’una nova revista XXI, aquesta de Ciència i Tecnologia, de la mà de Grup SEGRE, que fica en valor el treball i el talent de les Terres de Lleida. Una revista en la línia de mostrar el treball que el sector empresarial, productiu, social, universitari i d’altre, de les Terres de Lleida desenvolupa.

Com podreu veure, conéixer i constatar, Lleida, i les Terres de Lleida en el seu conjunt, no vol perdre la oportunitat de pujar-se al tren de la cuarta revolució industrial.

Amb aquest nou magazine, també hi haurà un espai redactat per mi “the Digital Transformation” que té com a objectiu compartir el coneixement de les tecnologies emergents i alhora oferir oportunitats per als lectors i no perdre la batalla de la Transformació Digital.

Podeu llegir la publicació del meu espai “the Digital Transformation”  a la nova revista “XXII” a continuació. Si vols aprofundir i conéixer d’altres publicacions editades per mi mateix pots navegar i llegir-les fent click aquí 

 

Descargar “Revista 22 - Digital Transformation (febrer 2020) en català” 22-Alex-Moga-DT.pdf – Descargado 78 veces – 5 MB

Núm. 2 – article d’Àlex Moga “de la seguretat informàtica”

Descargar “De la seguretat informàtica by Alex Moga” exemplar-sencer-16-1.pdf – Descargado 76 veces – 9 MB

 

Compartir esta página